Boonen- -Eigenlijk wil ik nog enkele jaren verder fietsen-maar dat gaat niet-

Boonen- -Eigenlijk wil ik nog enkele jaren verder fietsen-maar dat gaat niet-

Tom Boonen was na zijn afscheidskoers te gast in ?Vive Tom? op ééneen speciale editie van het tv-programma ?Vive le Vélo? van Karl Vannieuwkerke. Boonen verscheen strak in pak aan tafel bij Maarten Vangramberen en kreeg meteen een Duvel voorgeschoteld om zijn feest helemaal in te zetten. De ontgoocheling was na de dertiende plaats duidelijk al wat verteerd. ?Natuurlijk zou ik graag nog een jaar of twee drie door doen maar dat gaat niet met de status die ik heb verworven.?

Artikel verscheen op Het Belang van Limburg : Sport
Copyright hbvl.be

Lees meer : Boonen- -Eigenlijk wil ik nog enkele jaren verder fietsen-maar dat gaat niet-

Geef een reactie